Αειφορία

Ας αναπτύξουμε την αλλαγή.

Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες να διαμορφώσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τη γεωργία και να προωθήσουμε τον βιομετασχηματισμό της.

Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις αειφορίας χέρι-χέρι με τους εταίρους μας σε όλο τον κόσμο και να αναπτύξουμε το επόμενο κεφάλαιο στη γεωργία.

Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Δεσμευόμαστε στις αρχές ESG (Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Διακυβέρνηση) για να δημιουργήσουμε θετικό μακροπρόθεσμο αντίκτυπο στην κοινωνία.

Λάβετε δράση

Πρέπει να επανεξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο ενεργούμε, καινοτομούμε και παράγουμε, ώστε να μπορέσουμε να αναπτύξουμε ένα πιο πράσινο μέλλον και να βοηθήσουμε να τροφοδοτήσουμε με ασφάλεια έναν αυξανόμενο παγκόσμιο πληθυσμό.

Στόχος μας είναι να πρωτοπορήσουμε αναλαμβάνοντας τολμηρή δράση. Διαβάστε πώς η Rovensa Next έχει ήδη θετικό αντίκτυπο.

Οι ηλιακοί μας συλλέκτες περιορίζουν τις εκπομπές C02

Στις εγκαταστάσεις μας στη Βαλένθια, παρακολουθούμε στενά την απόδοση των ηλιακών μας συλλεκτών. Μέχρι στιγμής, έχουμε εξοικονομήσει ισοδύναμο 15 τόνων CO2 και είμαστε σε καλό δρόμο να εξοικονομήσουμε ακόμη περισσότερα στο μέλλον. Και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, όταν όλα τα πάνελ είναι σε λειτουργία και λειτουργούν με πλήρη δυναμικότητα, θα επιτρέψει την παραγωγή 57.000 kWh πράσινης ενέργειας ετησίως, που αντιστοιχεί σε περίπου 1.219 δέντρα που φυτεύονται ετησίως.

Μειώνοντας τη χρήση πλαστικού

Μειώσαμε τη χρήση πλαστικού κατά 25% σε μπουκάλια του 1 λίτρου και 11% σε φιάλες των 5 λίτρων στα εργοστάσια παραγωγής μας στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας. Αλλά δεν μειώνουμε μόνο το πλαστικό, αλλά και τις εκπομπές CO2 από τη μεταφορά και τη διανομή. Και αυτή η μείωση του πλαστικού δεν θα επηρεάσει την ποιότητα των φιαλών μας. Όλα αυτά αποτελούν μέρος της δέσμευσής μας να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα σύμφωνα με τον στόχο της ΕΕ “Fit for 55” για μείωση των εκπομπών κατά 55% έως το 2030. Συνεργαζόμαστε επίσης με τους προμηθευτές μας για να βρούμε νέους τρόπους να μειώσουμε τα απόβλητα, να αυξήσουμε την ενεργειακή απόδοση και να γίνουμε πιο προστατευτικοί προς το περιβάλλον.

Ανακαλύψτε πώς το έργο BIOTOOL φέρνει επανάσταση στην ανάπτυξη των φυτών και στην αποδοτικότητα του νερού μέσω της πρωτοποριακής έρευνας σε δραστικές ουσίες από φύκια και άλλες φυτικές πηγές.

Το έργο AZMUD φέρνει επανάσταση στην άρδευση και την καλλιέργεια καλλιεργειών με καινοτόμες τεχνολογίες. Έχει τη δυνατότητα να μειώσει το κόστος παραγωγής έως και 15% με τη χρήση λυμάτων και λιγότερο νερό, ενέργεια και φυτοφάρμακα.

Biosolutions
Βραβείο Καινοτομίας

Το Biimore, ο Εξαιρετικά-αποτελεσματικός βιοδιεγέρτης κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας Biosolutions για την καινοτόμο, αποκλειστική και βιώσιμη διαδικασία ζύμωσης φυτών.

Το Biimore είναι ένας βιοδιεγέρτης με αποδεδειγμένα ευεργετικά αποτελέσματα στην άυξηση της ποιότητας και ποσ΄σοτητας παραγωγής.

World
BioProtection Award

Η Rovensa Next κέρδισε δύο βραβεία World BioProtection και προτάθηκε σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες που αναγνωρίζουν τα επιτεύγματά μας ως καινοτόμους στον κλάδο του βιοπροστασίας.

Πιστοποιημένο
από την Pamira ®

Τα κουτιά που περιέχουν τα στερεά προϊόντα μας και τα κουτιά στα οποία τα αποστέλλουμε είναι 100% ανακυκλώσιμα και είναι πιστοποιημένα με το λογότυπο ανακύκλωσης.

Το PAMIRA® είναι το σύστημα ανάκτησης για τη συσκευασία φυτοπροστατευτικών προϊόντων και υγρών λιπασμάτων στη Γερμανία.

Δέσμευση στους ΣΒΑ

Η Rovensa Next έχει δεσμευτεί να κάνει τον πλανήτη ένα καλύτερο μέρος για να ζει κανείς και ο καλύτερος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να έχουμε αντίκτυπο είναι η συμβολή μας στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ:

Επιλέξτε τη χώρα σας: