Δουλέυοντας στη Rovensa Next

Μάθετε περισσότερα πως μπορείτε να εργαστείτε για τη Rovensa Next.

Όταν γίνεστε μέλος της Rovensa Next, δεν συμμετέχετε απλώς σε μια δυναμική ομάδα ανθρώπων που προετοιμάζονται για τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος – εντάσσεστε σε μια ομάδα που έχει σκοπό να το κάνει πραγματικότητα.

Τα ταλέντα μας

Η τολμηρή φιλοδοξία απαιτεί τολμηρή δράση, καθοδηγούμενη από ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με τη συμβολή στην υγεία και τη φροντίδα των φυτών.

Οι αξίες μας

"""S.E.E.D.S."" – περιγράφει πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε"

Εκτιμούμε τη διαφορετικότητα και ως εκ τούτου, επιδιώκουμε να προσελκύσουμε ταλέντα με διαφορετικό υπόβαθρο και εμπειρίες που είναι ικανά να βρουν καινοτόμες, αποτελεσματικές λύσεις στις προκλήσεις που υπάρχουν στο τραπέζι.

Striving
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ
ΗΘΙΚΗ
ΑΦΟΣΙΩΣΗ
Safety
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ζωή στη Rovensa Next

Πάνω από 3.000 εργαζόμενοι με κοινό πάθος: προώθηση της βιωσιμότητας στη γεωργία.

Ως μέλος της ομάδας Ε&Α, η Rovensa Next μου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εργαστώ σε παγκόσμια έργα, δημιουργώντας συνέργειες και ανταλλάσσοντας ιδέες σε διεπιστημονικές ομάδες, για να φέρω στο τραπέζι παγκόσμιες, πρακτικές και καινοτόμες λύσεις που αντιμετωπίζουν τις σημερινές παγκόσμιες προκλήσεις παραγωγής τροφίμων.

Eric Ferre trabajador de Rovensa Next

Eric Ferre

Global Crop Technology & Product Scouting Manager

Διαθέσιμες θέσεις

Φέρτε το πάθος σας στη δουλειά. Επιλέξτε από τις κενές θέσεις μας σε όλο τον κόσμο και χτίστε μια καριέρα βασισμένη στο πάθος.

Επιλέξτε τη χώρα σας: