Οι μάρκες μας

Ανακαλύψτε τις εταιρείες που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το Rovensa Next.

Δέκα πρωτοπόρες εταιρείες γεωργικής βιοδιατροφής και βιοελέγχου ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια ολιστική πλατφόρμα καινοτόμων βιολογικών λύσεων.

Logos de las 10 marcas de Rovensa Next
Logos de las 10 marcas de Rovensa Next
Logos de las 10 marcas de Rovensa Next

Η ιστορία μας

Δέκα πρωτοπόρες εταιρείες βιωσιμότητας ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα ενιαίο εμπορικό σήμα.

Δέκα πρωτοπόρες εταιρείες βιωσιμότητας ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα ενιαίο εμπορικό σήμα.

Agrichembio

Η Agrichembio είναι γνωστή για τα καινοτόμα προϊόντα της, παρέχοντας νέες επαναστατικές λύσεις για τον εκσυγχρονισμό της γεωργίας και την ενίσχυση της ικανότητάς της να αξιοποιεί την τεχνολογία.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Ισπανία πριν από 40 χρόνια και έχει εκτενή εμπειρία σε δοκιμές, ανάπτυξης, καταχώρισης και εμπορίας βιοπροστατευτικών, διατροφικών προϊόντων και βιοδιεγερτών, καθώς και τεχνικές συμβουλές για τον καλύτερο τρόπο χρήσης τους.

Logo Agrichembio
logo Agrotecnologia

Agrotecnología

Ειδικοί σε λύσεις βιοπροστασίας για γεωργικές καλλιέργειες χάρη στην εκτεταμένη γνώση των προϊόντων με βάση τα μικροβιακά προϊόντα.

Αυτή η ισπανική εταιρεία έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα, ανάπτυξη και εμπορία φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων.

Idai Nature

Η Idai Nature είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που ειδικεύεται σε φυσικές λύσεις χωρίς υπολείμματα για καλλιέργειες φρούτων και λαχανικών.

Τα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στην Ισπανία το 2009, βασίζονται σε καινοτόμα βοτανικά εκχυλίσματα που έχουν βιομυκητοκτόνο και βιοεντομοκτόνο δράση στις καλλιέργειες.

Logo Idai Nature
logo Microquimica

Microquimica

Η Microquimica ειδικεύεται στη διατροφή των φυτών, τη μικροβιολογία και τη βιοτεχνολογία.

Αυτή η βραζιλιάνικη εταιρεία παράγει βιολιπάσματα, ρυθμιστές ανάπτυξης φυτών, εμβόλια και λιπάσματα. Η Microquimica εξαγοράστηκε από την Tradecorp το 2019 και τώρα διαπραγματεύεται ως Tradecorp do Brasil, προσφέροντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων.

OGT

Εξειδικεύεται στη συγκομιδή και επεξεργασία φυκιών.

Αυτή η ιρλανδική εταιρεία είναι κορυφαίος πάροχος μιας αποκλειστικής μεθόδου εκχύλισης, γνωστής ως Gentle Extraction, που διατηρεί τις βιοδιεγερτικές ενώσεις που βρίσκονται φυσικά στα φρέσκα φύκια.

Logo OGT
Logo Oro Agri

Oro Agri

Η Oro Agri ειδικεύεται σε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που παρέχουν αποτελεσματικές λύσεις χωρίς υπολείμματα στους πελάτες μας. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει προϊόντα βιοπροστασίας, ανοσοενισχυτικά, βιοδιατροφής και βιοδιεγέρτες.

Η ORO AGRI, η οποία ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια στη Νότια Αφρική, αναπτύσσει και κατασκευάζει κατοχυρωμένα προϊόντα για γεωργικές, οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές παγκοσμίως Η Oro Agri έχει ισχυρό αποτύπωμα σε στρατηγικές αγορές όπως οι ΗΠΑ, η Ασία, η Βραζιλία και η Νότια Αφρική.

Rodel

Η Rodel Flowers προμηθεύει βιολιπάσματα, βιοπροστατευτικά και διαβρέκτες για την αγορά λουλουδιών.

Η Rodel, η οποία ιδρύθηκε στον Ισημερινό πριν από περίπου 20 χρόνια, κατέχει ηγετική θέση στη διανομή εξειδικευμένων προϊόντων διατροφής καλλιεργειών για την αγορά των λουλουδιών.

Logo Rodel Flowers
logo SDP

SDP

Ειδικεύεται στα πρωτοποριακά πρόσθετα και στη διατροφή των φυτών, παρέχοντας μια σειρά βιώσιμων λύσεων που ενισχύουν την απόδοση των καλλιεργειών και αυξάνουν τη συνολική αποτελεσματικότητα των θεραπειών χάρη στη βελτιστοποίηση των εφαρμογών ψεκασμού.

Το SDP ιδρύθηκε στη Γαλλία παραπάνω από 30 χρόνια.

Tradecorp

Η Tradecorp είναι ένα σημείο αναφοράς παγκοσμίως στον τομέα της βιοδιεγερτών και της βιώσιμης ειδικής διατροφής καλλιεργειών, αναπτύσσοντας και παρασκευάζοντας κορυφαίες, καινοτόμες λύσεις που διατίθενται στην αγορά σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως.

Η Tradecorp παρέχει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής κατηγορίας, παγκοσμίως προσαρμοσμένων στις τοπικές γεωπονικές συνθήκες. Οι λύσεις της περιλαμβάνουν βιοδιεγέρτες και εξειδικευμένα προϊόντα διατροφής καλλιεργειών, όπως χηλικά μικροθρεπτικά συστατικά   και συγκεκριμένες επιλογές βιοθρέψης.

logo Tradecorp
logo MIP Agro

MIP Agro

Η MIP Agro είναι ηγέτης στην αγορά βιοπροστατευτικών και βιοδιεγερτών στη Χιλή και ήταν η πρώτη εταιρεία που προώθησε λύσεις αειφόρου γεωργίας στην περιοχή.

Σήμερα, η MIP Agro διαθέτει μια ενοποιημένη ομάδα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης στον αγρό, που συνεργάζεται στενά με περισσότερους από 2.500 καλλιεργητές και συνταγογράφους. Η εταιρεία στοχεύει σε καλλιέργειες υψηλής αξίας όπως κεράσια, μούρα, επιτραπέζια σταφύλια, ξηροί καρποί και εσπεριδοειδή.

Ας αναπτυχθούμε μαζί.

Σας βοηθάμε να επιταχύνετε την πράσινη μετάβαση. Προσφέρουμε ευρεία τοπική γνώση και παγκόσμια τεχνική βοήθεια.

"*" indicates required fields

Όνομα:*

Επιλέξτε τη χώρα σας: