Βιολύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες των παραγωγών.

Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο καινοτόμων βιολύσεων μας καλύπτει όλους τους τύπους καλλιεργειών από τους σπόρους μέχρι τη συγκομιδή.

Φυσική προσέγγιση στη γεωργία

Αναζητάτε λύσεις βιοελέγχου για ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων και ασθενειών? Ή λύσεις για βιώσιμη διατροφή των καλλιεργειών, διέγερση του κύκλου ζωής των φυτών ή ελαχιστοποίηση του αβιοτικού στρες? Μην ψάχνετε άλλο. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής των φυτών.

Ανάγκες βιοπροστασίας

Gestion integrada de plagas

Η αποτελεσματική διαχείριση των εχθρών είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της απόδοσης, τη διασφάλιση της υγείας των ζώων και των καλλιεργειών, την πρόληψη της μόλυνσης των προϊόντων και τη διατήρηση ισορροπημένων οικοσυστημάτων.

Gestión integrada de enfermedades

Η θεραπεία προσβολών κατά την έναρξή τους πριν εξαπλωθούν είναι κρίσιμη για μια υγιή σοδειά. Ανεξάρτητα από την πηγή της προσβολής, βακτήρια, ιούς ή μύκητες, η διακοπή της προσβολής και ο έλεγχος του πληθυσμού όλων των μορφών ασθένειας (σπόρια, μυκήλιο κ.λπ.) είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική διαχείριση της καλλιέργειας.

Ανάγκες θρέψης, διαβρεκτών και διορθωτών

Mejora la tierra, el agua, y la aplicación de los productos

Βελτιστοποιούμε την ανάπτυξη των καλλιεργειών και τη διαχείριση προβολών με φυσικές, βιώσιμες λύσεις. Οι βιοδιεγέρτες και τα θρεπτικά συστατικά εφαρμόζονται μέσω άρδευσης και διαφυλλικών εφαρμογών. Προσφέρουμε λύσεις που βελτιώνουν την αλληλεπίδραση μετάλλων στο έδαφος ή το νερό, για να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Estimulación de los procesos naturales de las plantas.

Τα διαφορετικά στάδια του κύκλου ζωής ενός φυτού είναι αλληλεξαρτώμενα και απαιτούν υψηλά επίπεδα ενέργειας και θρεπτικών συστατικών που μπορούν να ενισχυθούν για να επιτευχθεί καλύτερη απόδοση. Το σωστό βιοδιάλυμα που εφαρμόζεται την κατάλληλη στιγμή και με τη σωστή δοσολογία μπορεί να βοηθήσει τα φυτά να διεγείρουν τις δικές τους φυσικές διεργασίες, συμβάλλοντας στην καλύτερη ανάπτυξη, απόδοση και ποιότητα των φυτών καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Minimiza el estress abiotico

Το αβιοτικό στρες, όπως οι χαμηλές/υψηλές θερμοκρασίες, η ξηρασία, η υπερχείλιση, η υψηλή αλατότητα, τα βαρέα μέταλλα, η υπεριώδης ακτινοβολία και η φυτοτοξικότητα μπορούν να βλάψουν την ανάπτυξη και την απόδοση των καλλιεργειών. Το αβιοτικό στρες ευθύνεται για το 50% περίπου των απωλειών της γεωργικής παραγωγής και είναι πιθανό να επιδεινωθεί με την κλιματική αλλαγή.

Nutricion Sostenibile

Η κλιματική αλλαγή και τα αέρια του θερμοκηπίου οδηγούν σε απώλεια θρεπτικών συστατικών στις καλλιέργειες, καθιστώντας σημαντική τη διατήρηση και την αύξηση της διαθεσιμότητας θρεπτικών ουσιών για επισιτιστική ασφάλεια και διατροφή για τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Mejora de la calidad de las cosechas

Οι αγρότες αντιμετωπίζουν την πρόκληση της βελτίωσης της ποιότητας και της διάρκειας ζωής των καλλιεργειών, ενώ παράλληλα ικανοποιούν τις απαιτήσεις των καταναλωτών για πιο υγιεινά, πιο βιώσιμα τρόφιμα. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που έχουν αναπτυχθεί για τη βελτίωση της ποιότητας και της απόδοσης των καλλιεργειών για την κάλυψη αυτών των αναγκών.

Ανακαλύψτε τις υψηλής απόδοσης βιοδιατροφικές λύσεις, τα βοηθητικά και τα διορθωτικά μας για κάθε στάδιο του κύκλου ζωής των καλλιεργειών σας.

Ας αναπτυχθούμε μαζί.

Σας βοηθάμε να επιταχύνετε την πράσινη μετάβαση. Προσφέρουμε ευρεία τοπική γνώση και παγκόσμια τεχνική βοήθεια.

"*" indicates required fields

Όνομα:*

Επιλέξτε τη χώρα σας: